餐厅: 旺記冰室 (建利大廈)
资讯:

餐厅: 旺記冰室 (建利大廈)
资讯:

食店: 旺记冰室食品: 滑蛋虾仁义烧双并饭($58)返工又忙又辛苦压力又大? 好想快d放lunch食餐好?对于我来讲 一个好食又唔太贵既lunch 绝对系我comfort food 令我有力量再冲 <旺记冰室>既滑蛋虾仁义烧双并饭系我首选!系湾仔近海傍返工既我 想食餐好 唯有拣<旺记冰室> 佢既滑蛋长期保持水准 有蛋味够滑又有葱花 如果你要比较佢冇<中环蛇窦>咁滑 但可以拍得住水准 最重要系无论滑蛋虾仁或滑蛋义烧 佢每碟既水准都好平均 特别系虾仁 佢会炒得刚熟 食落爽口唔会老------------------------------别注:-1. 呢间店午市长期要等位 请12点或2点后到 否则我通常买外卖2. 佢有个三文治四重奏餐都系非常好食 强烈推介咸牛肉炒蛋花生酱生菜三文治烘底

食店: 旺记冰室
食品: 滑蛋虾仁义烧双并饭($58)

别注:-
滑蛋虾仁义烧双并饭
等候时间
20 分钟 (堂食)
滑蛋虾仁义烧双并饭
  • 日本滑蛋叉烧虾仁双并饭