2022-12-02 43 浏览
傳聞呢間店好多人好靚又好味,咁岩路過就決定黎試下佢既真實性,舖頭係觀塘向藍田方向街尾位置,同繁忙既開源道形式一個對比,呢邊外面都係有馬路,但路過既車輛好少,算係繁華鬧巿中既小地方,漫步行到去佢門面,聲稱以峇里島度假風格設計既裝修果然有啲料到,外面睇已經踏入左聖誕節既氣氛,據聞佢地每一個唔同節日都會重新裝飾過,務求另客人有不同既感覺,睇返啲相,佢地Halloween真係有唔同,如果女仔黎打咭,的確係可以一黎再黎!七彩香烤魚柳伴夏日鮮果配紅Curry+日式珍珠飯,菠蘿係燒過的,甜味適中,撈埋個魚柳同咖喱汁感覺特別出眾,魚柳烤得恰到好處,唔會太燶太老,算係幾好味,另一個人氣梳乎厘,我個人鍾意食甜野,但又怕肥唔鍾意太甜,呢個梳乎厘就幫到我了,即使係焦糖味,入口都唔覺得佢太甜,係岩岩好既感覺!
七彩香烤魚柳伴夏日鮮果配紅Curry+日式珍珠飯
焦糖梳乎厘