💖之前去過大角咀嘅店覺得裝修同食物都好正🤩,估唔到而家開到黎元朗,聽講元朗店仲有特色VIP房,8到12個人訂座都得,仲有音響設備🎵,啱晒一大幫friend🧑‍🤝‍🧑黎gathering!另外元朗店推出左新款菜式同特色酒類🍻。同大角咀店一樣會附上開胃前菜,上次食過佢地嘅炸雞、紫菜卷、牛肋骨鍋等,今次試啲新嘢先~1⃣️石鍋烤五花腩配蔬菜拼盤🐷 $258🔸配麻油紫菜飯🍚 +$18💖五花腩肉質肥美🤤,外皮Q彈,可以自己調較火力烤到微焦香。蔬菜拼盤包括生菜🥬、紫蘇葉同各種配料(青辣椒、辣椒🌶️、蒜片🧄、韓式甜辣醬、泡菜、蔥),生菜包肉食減低油膩感(我成鍋十幾廿塊食曬都無厭🤣),味道同口感都更豐富。石鍋系列都可以加錢配麻油紫菜飯,一齊加落石鍋炒更飽肚香口。星期一至四晚市呢個招牌菜仲有半價優惠🫣,$129好抵食。2⃣️石鍋烤韓式醬牛肉配生菜拼盤🐮 $168💖醬牛肉肉質軟嫩,牛肉醃得帶甜香,油脂香得黎食落唔會好肥膩,爽脆嘅生菜包住咁食更清新,同行鍾意食牛肉嘅朋友勁like👍🏻。3⃣️桃味燒酒特飲🍑 $98 (2人份)💖推薦!好似飲緊桃味梳打果汁咁,仲有粒粒香軟嘅桃肉,適合第一次飲燒酒嘅人,接受唔到酒味嘅人都肯定鍾意

1⃣️石鍋烤五花腩配蔬菜拼盤🐷 $258
🔸配麻油紫菜飯🍚 +$18

2⃣️石鍋烤韓式醬牛肉配生菜拼盤🐮 $168

3⃣️桃味燒酒特飲🍑 $98 (2人份)
💖推薦!好似飲緊桃味梳打果汁咁,仲有粒粒香軟嘅桃肉,適合第一次飲燒酒嘅人,接受唔到酒味嘅人都肯定鍾意呢款🤣,超唔多飲到最後先有淡淡酒香🤏,超級易入口又完全唔會醉。

💖睇過menu,午市套餐價錢都ok,唔怪得之見到幾多學生都黎幫襯😲。另外餐廳係pet friendly嘅🐕,大家可以帶埋主子黎體驗一秒飛韓國🇰🇷,不過記得要事先同餐廳講聲~