2023-02-12 313 浏览
呢日同朋友去旺角行街,路過這間漢堡包店,俾佢個裝修吸引住,裝修係美國街頭風。牆上有很多Graffiti、Hip hop元素的塗鴉,真係好多打卡位。餐廳日間除了喺☕️Cafe之外,晚上仲有不少🍻酒類飲品提供,好啱同朋友嚟晚飯飲番杯。.🐮貧民窟大魔王漢堡 $110一場嚟到,就叫佢哋個招牌漢堡,真係好足料又巨型,十分邪惡。麵包口感鬆軟,而且充滿牛油香。入面的手打漢堡扒用上美國牛肩胛、牛腩整成,牛味香濃,食落Juicy。裏面仲夾住香脆薯餅、惹味芝士、健康蔬菜,真係大滿足!.🦐滋味粒粒巨蝦堡 $90這個有驚喜,麵包同樣鬆軟,充滿牛油香。入面的蝦肉扒好足料,真係食到好多粒粒蝦肉,鮮味之餘,食落口感彈牙,鍾意蝦嘅朋友唔可以錯過。.+$18 🍟粗薯條 及 🥤指定飲品🧅炸洋蔥圈 (跟餐+$10轉)好香脆,而且炸皮夠薄,好惹味。🫧梳打水 (跟餐)💕感覺好清爽,夠晒解渴。.🐟吉列魚手指 $68 魚手指新鮮炸起,熱辣辣好香脆,入邊魚肉嫩滑,而且唔會腥。.🍵Hot Matcha Latte $48 想不到漢堡包店,也有這麼多特色飲品,而且這杯好有驚喜。我同朋友揀咗熱飲,拉花真的很美,茶味夠香濃,抹茶控必點。.🍹S

🐮貧民窟大魔王漢堡 $110

🦐滋味粒粒巨蝦堡 $90

+$18 🍟粗薯條 及 🥤指定飲品
🧅炸洋蔥圈 (跟餐+$10轉)
好香脆,而且炸皮夠薄,好惹味。
🫧梳打水 (跟餐)💕
感覺好清爽,夠晒解渴。

🐟吉列魚手指 $68
魚手指新鮮炸起,熱辣辣好香脆,入邊魚肉嫩滑,而且唔會腥。

🍵Hot Matcha Latte $48

🍹Smoothie $48
有多款口味選擇,包括士多啤梨、藍莓、香蕉朱古力、芒果 、朱古力。我選了藍莓口味,果味濃郁,幾美味。