2024-02-18 96 浏览
銅鑼灣分店 @CheckinTaipei🍛 肉燥飯,正常發揮,食唔到肉心製作嘅感覺,本人意見,可見可唔叫,不過打卡黎計,半隻溏心蛋的確係亮點,橙色嘅蛋黃位置係整得好靚呀。🧈 芝士松露蛋餅,佢出現左一個好大嘅問題,蛋餅皮完全冇煎香過,只係得松露汁嘅香味,芝士味都唔濃烈, 只係出現咗拉絲嘅狀態, 整體上欠缺層次,唔算係傳統蛋餅嘅味道。🥗 海蜇芭樂撈起, 有清新嘅味道,最喜歡吃芭樂,紅蘿蔔,漬蔬菜(似津白),反而粉皮,海蜇,雞肉普通普通,如果冇汁漿配合,呢兩項材料係完全冇味, 雖然如此,整體上仍然有refreshing嘅感覺。🥛Oreo牛奶麻薯,好軟好正嘅soft soft 麻薯, 唔鍾意食硬野嘅我的確好鍾意, 配合oreo其實有啲過甜,兩個人share 一份會太多太飽,如果三四個人分享會更佳,減低飽濟感。 有一樣嘢要大大讚賞,就係oreo好脆,唔會一早整好再潮埋。🧋:正常發揮,冇特別。P.S: 環境設計好靚,打卡一流,但勝價比一般。如果追求食物質素嘅客人要諗下先。推介指數: 3.7/5人均消費: $250
銅鑼灣分店 @CheckinTaipei

🧋:正常發揮,冇特別。

推介指數: 3.7/5
人均消費: $250