係6點前都仲有個SET~價錢就比單點平DD,會送個湯同埋叫指定野飲既價錢平小小。SOUP碗湯都算幾大碗,但係個湯都會有啲鹹。佢呢個程度嘅鹹度好難飲晒成碗🥲會變得有啲浪費😢味道如果淡番啲就會好啲🥰ALL DAY BREAKFAST會有三隻蛋俾人選擇,咁我哋最後就揀咗留心蛋,但係出到嚟佢都唔係真係好留心😹不過佢又未至於係熟哂既😂另外佢哋都有得選擇熱香餅或者waffle 。咁我哋最後都係揀咗waffles,原因就係好似會靚啲😹但係味道都唔錯嘅,同普通出去食嗰啲味道都係一樣。另外佢有一個超級大塊嘅薯餅,一開始睇到呢塊嘢都唔知係咩嚟😹但係味道係唔錯嘅,入邊係真係一絲絲嘅薯條,個樣似係自家製嘅(真實就唔知啦🌝)大致上都係因為鹹咗少少,所有嘢都幾好😙😙牛肉芝士三文治三文治會配上薯條,但係個人覺得薯條真係比較幼細,如果配上粗薯條會比較好😙芝士牛肉都比較鹹,但係味道來講真係唔錯,賣相亦都幾好!三文治都軟既,再加上芝士牛肉都好夾!不過如果話想有改善嘅地方都真係比較鹹,其他都唔錯🤪🤪MILKSHAKE叫咗一杯士多啤梨同埋一杯雲呢拿,其實兩杯嘢飲拎嚟影相係好靚嘅,但係都未到你講一定係雲呢拿好味啲!因為士多啤梨
SOUP
ALL DAY BREAKFAST

牛肉芝士三文治

MILKSHAKE
叫咗一杯士多啤梨同埋一杯雲呢拿,其實兩杯嘢飲拎嚟影相係好靚嘅,但係都未到你講一定係雲呢拿好味啲!因為士多啤梨味嘅味道比較甜,雲呢拿嘅味道比較正常,如果再飲多次嘅話都會簡單雲呢拿嘅🤣🤣

總括來講,上嘢食嘅速度都好快,嘢飲嘢食都係大概5至15分鐘左右。但係所有嘢食都係偏鹹,可能呢樣嘢要留意下😂成間餐廳嘅設計都好靚,而且仲係寵物有善餐廳,出邊就係可以同寵物一齊食嘢,入邊果區淨係俾人坐既,大概好似有八張枱度,成個感覺都係好闊落,比起一般嘅餐廳Cafe都舒服好多!如果要打卡影相嘅都比較推薦嚟呢度🤣嘢食環境都唔錯價錢亦都唔係太貴🥰😍如果搭地鐵去嘅話大概行10分鐘左右都應該可以到,近住海濱公園環境都好舒服😍
2021-10-05