2020-05-05 27 浏览
打卡位@去滾 A Smoking Affair地址:銅鑼灣登龍街1號金朝陽中心2期Midtown27樓兩人而設的邊爐套,依兩人份量安排,一樣可以食到好多類別, 有牛、海鮮、丸同蔬菜加甜品呢度好攪笑, 有好80年代夜總會架裝潢, 加上燈管牌, 就係以為去了夜店~MENU都設計得好正~~不過此滾是滾野食打邊爐男人來可品嘗朝思霧想的邊爐香氣, 女仔又可以狂影相打卡原個椰子雞湯 ,湯是打邊爐主角,未滾其他食物前已盛了幾碗一嚐原味,好飲而鮮甜,是家中沒湯水,外出正好安慰一下心癮,又可以食到雞肉,一舉兩得至尊天九牛腩頭肉質唔錯 肥瘦度適中唔怕有難咬根膜原隻貴妃蚌爽口鮮味無窮牛肉餃每人一粒,坊間小見用牛肉做餃餡手打丸好彈牙,手打食得出心思!寧舍彈口同嚐得出食物原味 蔬菜拼盤又是我個人獨佔了仲有甜品呢!椰香脆麻花即炸,要油好先唔會有油益味,呢個現炸加蜜糖椰絲,脆口好食呢間幾岩年青人甚至我呢D半中年人, 食到熱血沸騰
打卡位@去滾 A Smoking Affair
地址:銅鑼灣登龍街1號金朝陽中心2期Midtown27樓

男人來可品嘗朝思霧想的邊爐香氣, 女仔又可以狂影相打卡

至尊天九牛腩頭肉質唔錯 肥瘦度適中唔怕有難咬根膜

原隻貴妃蚌爽口鮮味無窮

牛肉餃每人一粒,坊間小見用牛肉做餃餡

手打丸好彈牙,手打食得出心思!寧舍彈口同嚐得出食物原味

蔬菜拼盤又是我個人獨佔了

仲有甜品呢!

呢間幾岩年青人甚至我呢D半中年人, 食到熱血沸騰