2021-09-30
呢間人氣爆棚既咖啡店成日都好FULL!之前好不容易先打到電話去約!依加官網終於有得預訂啦!野食味道唔錯,但份量有點迷你。不過女仔都係偏細食,如果叫埋甜品份量就會岩岩好!野食同環境都好適合打卡~甜品比較出色!四品料理- 飯團+(三冷一熱/ 兩熱兩冷)+ 漬物 $108
馬鈴薯沙律
呢碟份量算多,而且亦飽肚。馬鈴薯壓成蓉,勻入蔬菜。幾好味!
清酒溏心蛋
溏心蛋做得非常好,超級流心!上菜時已經貼心開左一半,方便大家打卡~溏心蛋帶有淡淡既清酒香味明太子富士山飯團
蒲燒鰻魚
辛口明太子手羽非常鐘意食明太子既我,覺得呢款雞翼好正!外脆肉嫩!雖然話係辣味,不過都唔算好辣,咬開雞翼,有滿瀉既明太子,好香好濃味!
馬鈴薯沙律 呢碟份量算多,而且亦飽肚。馬鈴薯壓成蓉,勻入蔬菜。幾好味!
清酒溏心蛋 溏心蛋做得非常好,超級流心!上菜時已經貼心開左一半,方便大家打卡~溏心蛋帶有淡淡既清酒香味
明太子富士山飯團 賣相好適合打卡,好靚!係富士山既形狀!飯團既藍色都好靚~不過味道比較淡味,明太子內餡儕比較少,飯既份量比內餡多。
蒲燒鰻魚 一碟有兩舊鰻魚,鰻魚肉質嫩滑,無骨。配上鰻魚燒汁同蛋絲,完全無腥味。
辛口明太子手羽