2024-02-21
今次黎到旺角食呢間岀名嘅四川菜,每碟都勁浮誇,同大碟,真係啱晒鐘意打卡嘅香港人🤩一行入黎充滿中國風設計,待應安排左我哋坐喺涼亭入面用餐😂別有一番風味 荔枝蝦球外型勁岀眾,擺盤別具心思 ,行入黎已經見到每枱都有叫,當然係必叫之選,所謂嘅荔枝係,係已經炸到脆卜卜嘅蝦球,配上甜酸醬,非常開胃。😆炸饅頭雖然係一道簡簡單單嘅菜式,但係都配上咗一個好浮誇嘅外型😂,真係好適合打卡,炸饅頭內脆外軟,加埋煉奶😍😍真係多多都食得落干鍋超級惹味嘅乾鍋,可以俾你自由選擇配料,勁多選擇,今次就嗌咗五花肉,豆干,薯粉,油麥菜,蓮藕片,十分之惹味,份量勁多,超級抵食,鍋底仲有小火 可以幫手烘住食物,咁就唔怕食物咁快凍啦,加分👅黑糖脆炸糍粑中式甜品,即叫即炸,內層十分煙靭,配埋外層嘅黑糖醬😍簡直係呢餐飯嘅圓滿結尾
荔枝蝦球
炸饅頭