2021-09-27 30 浏览
今次比個賣相吸引左嚟試😆假期menu 同平日有啲唔同 係揀一個主菜+ 甜品/沙律 $298 飲品要升級先有 牛肉窩夫漢堡個漢堡既賣相好靚 面頭個窩夫代替左個包個底就係塊烘到好脆既面包 漢堡塊肉都好厚 但冇乜肉汁 同有啲硬🥲咸既窩夫好少食 都可以試吓既 薯條熱辣辣 有薯仔味 都幾好食 中意既可以加黑椒同鹽Griddy’s All day All day breakfast 一上菜就幾香 賣相都唔錯 沙律個汁幾fresh 好濃柚子味 甜甜地 炒蛋份量好多 好滑 幾好食😋粟米用牛油炒到好香好甜 呢個算唔錯👍🏼👍🏼👍🏼香蕉窩夫🍌🧇呢個窩夫幾岩打卡😛雪糕有幾隻味可以揀 我就揀左mixed berries 隻味一啲都唔假 幾真 幾好食 香蕉好香 有好脆既焦糖係面頭😋 加埋cream 同窩夫食都唔錯 不過窩夫係好脆 但就比較乾 唔夠鬆軟 比較似食緊餅乾既感覺😕威士忌雪糕咖啡☕️🍨唔係好食得出威士忌味 但雪糕本身都幾好食 好香雲呢拿味 配埋咖啡嘅香味 唔會太甜 咖啡味好濃好香 唔錯 另外提一提 服務態度真係好好👍🏼 會keep 住加水環境都算舒服 但性價比就唔算太高

牛肉窩夫漢堡

Griddy’s All day