2024-03-10 29 浏览
咁啱去開土瓜灣探朋友,路過發現有間幾新淨又靚仔嘅麵包咖啡店🥰 決定入去睇下順便請埋朋友仔食😋 裡面都幾多選擇🤩🌟 ,麵包、曲奇、西餅、蛋糕樣樣都有,全部都係獨立包裝夠曬衛生🥴👍 有興趣仲可以加配埋野飲,全部都係店舖自家沖製🤩 誠意十足🫶 今次我就睇中咗佢個葡撻同埋曲奇😚 葡撻啱啱新鮮焗起,超香蛋味🤤 食落唔會一味死甜🥴 有蛋香夠滑嫩👍 出面層酥皮超香口,有層次感又唔會太油太膩🫶 整得好出色👍 曲奇一共有三款口味,🐧 就最鐘意朱古力👍 貪佢夠濃郁夠香醇😚 食得出係用靚朱古力粉整🥴👍 超級正❤️ 最後㨂咗杯海岩咖啡☕️ 咖啡味超濃郁超甘香,奶油的香甜同埋海鹽的微鹹令咖啡味道更富層次👍 好出色嘅一杯啡🤤 絕對會再黎買🤤

外卖自取
下午茶