2021-03-06
無論咩季節,小編相信大家走在街頭,拎住一杯手搖飲品一定好滿足。不過因為疫情既關係,要喺條街度除低口罩飲野都唔係咁安全。不過大家就可以趁喱個機會,駐足喺 #茶湯會 飲返杯茶,食件吐司,好好休息下~😎.#香辣吞拿魚熱壓吐司 🍞我相信你哋之前之後睇過其他Foodies介紹嘅珍珠奶茶熱壓吐司,樣貌真係好吸引!不過同時呢一度嘅香辣吞拿魚熱壓吐司都好惹味㗎,不過放心佢唔係好辣嗰種🌶🐟 而小編都相信你哋睇相都見到佢個餡料係非常豐富,差唔多爆餡咁滯!🙈 每食一啖都非常之幸福!🥰.#冬瓜鐵觀音 ☕️ #半糖其實小編唔係特別好飲冬瓜茶,不過今次嘅冬瓜茶係用上鐵觀音嘅茶底,飲落口唔會覺得好甜漏,反而仲有陣陣嘅茶香味!🍂 小編幾推介大家可以試一試😋.#珍珠紅豆拿鐵 🥤 #微糖而喱杯珍珠紅茶拿鐵就可以推介比一啲平時飲手搖都想有配料咀嚼下嘅大家~佢嘅珍珠比較細粒,而紅豆方面就唔係日本嗰隻蜜紅豆,但係就偏向類似紅豆沙嘅感覺,但食落口都仲有一粒粒嘅口感唔算太甜!整體味道都幾好🤪.📌 溫馨提示:店面位置唔算太多,都係一啲吧枱位咁樣,所以大家休息一陣就繼續出發行街影靚相啦!等其他人都可以喺店面度享受呢啲美食😙
#香辣吞拿魚熱壓吐司 🍞
#冬瓜鐵觀音 ☕️ #半糖