2021-08-31
餐廳以霓虹燈作為招牌,室內大玩工業風。以街道,車輪等裝飾形造出車場感覺。餐廳座位數目都算多,除左梳化等座位之外另設有吧台,適合三五知己開懷暢飲談天說地,嘆返一個滋味漢堡。餐廳以需自行到櫃檯落單,落單後店員會將食物送到枱上。🌟 直薯條 $ 30餐廳所提供薯條Size為粗薯條,新鮮炸起,入口熱辣香脆,就咁食或者點茄汁食都一樣咁好食。🌟 蜜味辣雞翼 $ 60雖然雞翼Size偏細,但數目有6隻都足夠飽。雞翼外皮香脆,蜜糖味道出眾,辣味唔算太濃,咬落亦保持肉汁。🌟 大烤菇芝士牛肉漢堡 $ 110漢堡Size龐大,足足成個大掌咁大。漢堡餡料有大啡菇、芝士、牛肉、蕃茄、生菜,配上千島醬汁,非常足料。麵包鬆軟,大啡菇菇味濃且保持水份,牛肉保持肉汁唔乾身,推薦。🌟 菠蘿燒烤醬牛肉漢堡 $ 98漢堡SIZE同樣龐大,餡料有菠蘿、洋蔥、牛肉、蕃茄、生菜,配上燒烤醬汁。菠蘿味道清甜,洋蔥味道濃烈爽脆,牛肉同樣肉汁依舊,而美味嘅燒烤醬令整個漢堡提升去另一層次,推薦。
餐廳以需自行到櫃檯落單,落單後店員會將食物送到枱上。
🌟 直薯條 $ 30
🌟 蜜味辣雞翼 $ 60