睇了ViuTV 既「阿女又戀嚟」有集講到去Homeland💛 食手工意粉 於是跟朋友二話不說就嚟呢到試下 果然令我地好滿意 👍🏻🤤呢到環境好柔和好warm 而且仲提供埋箱仔比我地放袋 非常貼心呀👏呢到既lunch menu 價錢都好相宜 而且手工意粉真的很吸引🤤🤤仲有生酮menu 可以岩啲減緊肥既朋友仔🙋🏻‍♀️Lunch menu 包了份沙律🥗 非常fresh 同埋開胃😬😬而且包野飲 我點了橙汁 朋友則點了 咖啡☕️😚😏夏天飲凍野真係好爽😝正餐方面 我地叫了 煙肉安格斯牛肉漢堡🍔(7成熟)個牛肉真的煮得剛剛好 非常juicy 仲要好夠份量 舊牛肉成吋厚 而且個蛋唔係全熟 當其他食材撈埋半熟既蛋漿 真的令口感更豐富🤩 薯條🍟都很crispy 因此成個餐水準頗高☺️👏另外仲點了牛油果煙三文魚闊條麵🥑 手工意粉果然比平時既意粉更煙韌彈牙 而且更掛針同入味 加埋新鮮既牛油果真的幾惹味👍🏻成個意粉既調汁剛剛好 手工意粉來說$98 真係高cp 非常推介👍🏻我地仲點了芝士焗西籣花🙋🏻‍♀️芝士份量真係好多 邪惡到不得了 😈最後我地叫了是日點品 今日就有朱古力cheesecake 🙊 擺盤都很有心思 而且

最後我地叫了是日點品 今日就有朱古力cheesecake 🙊 擺盤都很有心思 而且個蛋榚都幾好食 底部有朱古力脆脆 夾雜著chocolate cheesecake 朱古力味夠哂濃 岩哂我呢啲愛甜品既人士😚

最後真係要讚下店員 好有耐性同埋禮貌 👏令我地都好enjoy 是日lunch arr😚