( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙷𝚘𝚞𝚛 🍻嚟咗南豐紗廠行吓搵地方全底飲杯嘢同友人都鍾意手工啤所以黎左𝚃𝚊𝚙 𝚑𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚑𝚘𝚞𝚛𝚑.𝚑有8折 由開店至6𝚙𝚖叫咗𝙸𝙿𝙰 同 𝚙𝚘𝚛𝚝𝚎𝚛 𝚋𝚎𝚎𝚛兩杯都好唔錯 我就偏愛𝙸𝙿𝙰 鍾意佢濃濃嘅啤酒花香佢個度𝚘𝚗 𝚝𝚊𝚙都有十幾款歡迎去搵職員介紹~推介指數:🌟🌟🌟🌟/ 5📍TAP The Ale Project (荃灣)荃灣白田壩街45號南豐紗廠3樓302號舖#荃灣飲嘢 #荃灣美食 #香港美食 #吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #手工啤 #南豐紗廠#foodie #hkfoodie #hkfood #hkcraftbeer #craftbeer #hongkongfood #hongkongfoodies #instafood #goodfoodgoodmood #nomnom #yummy #getinmybelly #eatinhk #foodwanderer
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙷𝚘𝚞𝚛 🍻

叫咗𝙸𝙿𝙰 同 𝚙𝚘𝚛𝚝𝚎𝚛 𝚋𝚎𝚎𝚛
兩杯都好唔錯
我就偏愛𝙸𝙿𝙰 鍾意佢濃濃嘅啤酒花香
佢個度𝚘𝚗 𝚝𝚊𝚙都有十幾款
歡迎去搵職員介紹~

推介指數:🌟🌟🌟🌟/ 5

📍TAP The Ale Project (荃灣)
荃灣白田壩街45號南豐紗廠3樓302號舖