2011-11-10 28 浏览
西貢係我好鐘意去的起方,今日同老公食完早餐就要去行山,行一個六小時的旅程因為離集合的時間唔多我們好快就決定食呢間,平時我每次經過都會買蛋糕回家做飯後甜品的,今日就可以試下d面包同早餐啦!我點佐個a餐:咖啡+面包=18元,轉latte再+13元,老公話轉杯latte要加十三元好貴(個姐姐重話其實唔轉得咖,要—另外叫咖)老公要佐個c餐:餐包+腸仔通粉+咖啡=26元。我個餐包可以自由選擇8元已下的,我選佐菠蘿飽,真係皮脆鬆軟,咬一口又唔會掉落面頭的脆皮,真係食一個唔夠咖杯latte就麻麻啦!d咖啡很淡,無咩味的,再食的話我只會淨買面包老公個腸仔通粉唔錯咖!清清地!佢重話好似我平時煮俾佢食d早餐咁因為d包太好食啦,結果我食埋老公個餐包唔洗講都知有幾好食啦!哈哈!
(個姐姐重話其實唔轉得咖,要—另外叫咖)
因為d包太好食啦,結果我食埋老公個餐包
唔洗講都知有幾好食啦!哈哈!
2011-11-08
$29 (早餐)