招聘中
$17,000-$19,000
月薪
$16,000-$19,000
月薪
我係好夜入座,我都有自知之名,但佢既然講得仲有半個鐘先last order,咁就仲算係打開門。我好快就落order,佢基本上menu都收埋曬,搵唔到比我,只係得個set menu比我。都唔緊要啦,反正有野食就得照舊有麵包食先,揀左沙律唔要湯,野飲得凍野無熱野飲,都只好叫果汁當時隔離左右都仲有人食完坐左喺到,居然喺呢個時候,個staff喺到掃地,我仲食緊沙律,佢無唸過掃到d塵會上黎我d野食到,又一句野都無同我講就直接伸支掃把黎我隻腳嗰度掃。正餐黎左呢個豬扒,賣相只可以講還可以,但個肉非常之乾!!!乾到我要無一淡肉要餸一淡果汁先食得落……唯一最ok係個薯蓉食完呢次,覺得完全無食用環境/服務,當時9:30 last order都未到 你就開始咁樣掃,好似無當我係顧客咁,掃之前仲要無單聲,直接掃埋黎我腳嗰邊,好無禮貌,好似趕住收工咁,我寧願你直接同我講close左好過令我有咁唔愉快嘅經歷以後唔會再黎

唯一最ok係個薯蓉

以後唔會再黎