2006-08-09 14 浏览
今天又要去金鐘, 所以又去買burger吃了, 今次只要了一個mushroom burger, 沒有跟餐, 雖然好多意見是薯條好好吃, 但薯條始終不是我的那杯茶, 所以沒有叫.坦白說, 我覺得這兒的burger也不是十分之好吃那種, 可能我是買回公司吃, 我公司是在筲箕灣, 經過咁多個站, 之後仲要放了一段時間才吃, 塊牛肉坦白說是已經變硬了, 絲毫沒有juicy的感覺. 當然, 我放了這麼久才吃, 卻批評塊牛肉硬, 對這家快餐店也不公平. 不過我真係覺得唔算是太十分好咯!!!另外, 好多人說個包好大, 吃唔晒甚至飽成日, 但係我又真係唔覺喎. 對我來說又唔係十分飽咋喎, 唔通係我大食??????