(非会员)
2008-06-09 1 浏览
早排行街行到好攰,稔住早d食晚飯,坐下抖下~六點多無乜人唔使等位,食食下d人陸續o黎,最後走果時就有一堆人o係門口等位了~個餐牌都好多選擇好吸引 good最後我揀o左銀鱈魚飯 + 蕃茄什菜湯 (其實即係羅宋湯lor...),d飯焗得硬o左d,d鱈魚ok啦,麻麻地。湯就鹹o左少少,不過可以接受。唔知係個飯定係個湯喇,個多小時之後非常口渴,一定有味精!寫呢個食評最主要唔係想講以上果兩樣野,係有一樣野好不滿﹕七點果時我想叫佢地o既souffle 疏乎厘 (應該係鎮店甜品,門口個大menu一大張相),佢地竟然話無得賣!!我話﹕半個鐘頭之前都見到廚房拎o左幾個出o黎,你宜家同我講無得賣??侍應o既解釋係﹕因為宜家太多食客,整呢個souffle o既程序又比較複雜,所以暫時停o左無得賣住。ok fine 我o既反應唔係廿滴汗係咩??呢d叫做咩服務?太多人所以整唔到??有無攪錯呀?!btw 我想order果時係一個侍應哥哥,當我話想叫souffle,佢就對剛剛經過o既侍應阿姐講﹕『疏乎厘 wor...』come on 你唔係咁樣o係我面前講呀嘛,一係就之前一早做個briefing,一係就行埋一二邊講
早排行街行到好攰,稔住早d食晚飯,坐下抖下~

個餐牌都好多選擇好吸引 good

寫呢個食評最主要唔係想講以上果兩樣野,係有一樣野好不滿﹕
btw 我想order果時係一個侍應哥哥,當我話想叫souffle,佢就對剛剛經過o既侍應阿姐講﹕『疏乎厘 wor...』come on 你唔係咁樣o係我面前講呀嘛,一係就之前一早做個briefing,一係就行埋一二邊講啦,o係我面前好似唔係幾好咁wor...
不過都想讚下呢個侍應哥哥o既,佢都有介紹我食其他甜品,雖然果d根本唔係我想要o既野,不過佢都有推薦下,算啦...

所以,o係我叫甜品之前都有稔住再o黎試下,因為menu真係好多野食,而且佢地個二人套餐都好似幾抵 (我隔離果兩枱都有叫),不過叫完個甜品之後就要慎重考慮下先喇