2018-10-31 424 浏览
好失望既一餐,以為$318既價錢做得任食一定有返咁上下質素,結果原來唔係所有野都飲野,任食只限某d野,一開始完全無人會解釋係點運作,淨係叫你等下同等下,我淨係知開頭個雞煲係任食,食完雞煲又係叫你等,等乜ja等。問職員可以唔解釋淨係叫我等,叫佢拎個餐牌黎,叫左3個人先會俾,我第一次黎食,乜都唔知,想搵個人問下但原來都好有難道lo。海鮮拼盤(送,但我地另加$40將個蟹轉左龍蝦,超後悔)海鮮唔新鮮,蝦係霉既,龍蝦都唔新鮮,牛唔好食(相都唔想影),第一碟係送第二碟係俾錢。我地一家6口埋單每人$4xx,早知呢個價錢就入流浮山食真正海鮮啦。都唔明點解會有咁多好評⋯如果佢係300內我會接受,但上到4百幾呢個質素,唔會有下次!
唯一覺得ok既刺身
完全唔識欣賞既海鮮拼盤