2013-02-13 1029 浏览
成日覺得一個麵包o者, 洗唔洗咁貴呀? 揀得食麵包就係因為唔係太餓又想慳d! 美心東海堂山崎果d越加價質素越降, $10up一個淡某某本身唔太餓食完覺得冇食都夠膽死嫁! 人地明明好鍾意食麵包嫁嘛, 搞到我好失望! 但係, 因為我太鍾意食麵包, 成日都忍唔住入各色的麵包店打獵因為一套卡通片, 想試好好味ge炒麵麵包, 終於比我搵到! 雖然成廿蚊, 但份量多得嚇人, 只係當下午茶ge我係食唔晒ge。麵包身本身較淡, 所以汁醬較多, 濃得黎又唔會太鹹太刺喉, 食完不停lamlam利!食完鹹食甜先, 佢唔夠芒果味, 淨係食到豆蓉味。不過呢, 味道仍然好吸引, 唔識形容佢ge味道。我本身食甜品唔食得多, 望落佢外形感覺到放落口有明顯ge甜味散發出黎。果然, 但佢口感細膩, 甜度卻不會嫌多, 食完一啖又一啖, size剛剛好一個人成隻食晒

外卖自取
$16.5 (下午茶)