2018-08-26 125 浏览
見openrice有幾百個like,諗住冇伏,點知食到一肚氣,最後寧願走去食個麥當勞餐都好食過啲所謂串燒😡落完order之後好快就上菜,都估到心知不妙。。。汁燒bb露筍燒汁夠味但唔夠熱,食落露筍冇渣,但似洽熟之後燒下加汁川式燒韭菜好韌。。。冇乜辣味,都係似洽完燒一下鹽燒厚切牛舌唯一一樣好食,厚身,外面少脆內𥚃juicy有肉香,夠淋唔韌,有鹽香鹽燒駝鳥肉冇乜味,肉好嚡,一個字伏蒜蓉燒茄子好多蒜蓉,茄子淋就淋,但蒜蓉同啲茄子個感覺好分離,一般芝士金黃醬燒虎蝦係有15cm, 啲肉好痴殼,金黃醬即係酸甜沙律醬,啲醬仲有少少凍。。。食唔到啲咩蝦味,剩係食到沙律醬味,好貴黃金薯條好多蛋黃汁但冇收乾,好似一pat係面咁,薯條個外皮好硬,一咬啲油咇晒出黎,好明顯啲薯條一早炸好凍晒,之後加蛋黃炒時冇用大火迫啲油出黎,我地一半都食唔晒頂唔順咁油港式啤酒麥啤味,冇特別,貴另外啲員工一啲笑容都冇,串燒已經難食都要俾加一,食完雖然唔飽,但好彩冇繼續叫,到時荷包傷心,肚又傷心。。真係千祈唔好食!

落完order之後好快就上菜,都估到心知不妙。。。

汁燒bb露筍
燒汁夠味但唔夠熱,食落露筍冇渣,但似洽熟之後燒下加汁

川式燒韭菜
好韌。。。冇乜辣味,都係似洽完燒一下

鹽燒厚切牛舌

鹽燒駝鳥肉
冇乜味,肉好嚡,一個字伏

蒜蓉燒茄子
好多蒜蓉,茄子淋就淋,但蒜蓉同啲茄子個感覺好分離,一般

芝士金黃醬燒虎蝦

黃金薯條