2015-07-29 772 浏览
经已是第四次帮衬, 我决定要为我呢片小天空写点东西.第一次嚟,是老板请食饭, 一大班人bi li ba la, 都无发现这个秘密的天地, 直到第二次收到promotion email, 即管来试试, 入到去个女人介绍我坐outdoor, 我先知原来晒住大阳食晏是何等幸福.呢度人唔多, 间哩都无乜人知,实在太好, 我通常都食鱼, 今次都一样, 食物我一向唔奄尖, 今次旧鱼几ok, 不过 pat 薯蓉同鲜果汁就咸左少少, 上次忌廉蛋黄汁好味D. 每次食完我都会hea 喺佢地个露天位 hea 到爆先拾得返公司, 我唔系蛇王, 坚做嘢架, 同场都有好多疑似我呢类人, 大家一齐 lunchtime 晒住太阳开工之麻.

2015-07-22
用餐优惠