2013-08-06 869 浏览
第一篇食評就由Mr D生日飯作開首啦!其實諗食咩已經頭痛左成個月~-~本身我地都好鍾意食日本菜,但剛剛先係日本返,就唔想食日本野住!經套料之下,知佢想食西餐。所以最終決定book左呢間我上年已有衝動去食嘅“Linguini Fini”本身bok左7pm,但我地6:45pm已經到左,而且係平日關係,所以未係好多人。坐低之後,有免費麵包送,之前睇食評,已經知道唔好有期望,唔緊要,邊塞住個肚邊揀食咩!最終我們揀左caprese做前菜。這餐生日晚飯各方便都不錯,最重要mr D都讚,是一個慶祝紀念日的好地方。另外這裡沒有收取服務費的啊!
Hot Chocolate Affogato
caprese
8oz CAST IRON CHARRED HANGER STEAK
“on top of spaghetti”
2013-07-11
庆祝纪念
生日
caprese
“on top of spaghetti”