2009-10-13 20 浏览
七月頭的時候同朋友來過一次吃晚飯我知道要等位,但估唔到要等甘耐廿幾個number,店方話要等至少個半鐘我同朋友唯有落去再飲啡咖,朝早先係ifc飲完-.-坐左一個鐘,上去再行多半個鐘到差唔多8:30先有得入去餐廳環境還可以,坐接近窗口位我點左一個吉列豬扒+生蠔定食,蒸蛋朋友叫左吉列豬扒+蝦定食2杯西瓜汁,特價$10杯混左一輪醬,d野就梨吉列豬扒唔錯,但乾左d,少左d肉汁,要加埋d混醬先好食其實豬扒汁同A1 steak sauce d 味差唔多蒸蛋非常普通,完全可以5叫吉列蠔最好食,只要新鮮同d油好就好難炸得難食吉列蝦點沙律醬都好食依一間吉列店收的價錢不平,而且要等甘耐位,自然對食物的要求高一點丼吉應該要做得更好,炸豬扒的火喉要控制更好日式蒸蛋差到應該係menu挑走,畢竟賣$38一小杯都有小小要求掛?p.s. 係我地食到中途, 我先發覺坐係隔離,窗口位個枱係許紹雄一家人地埋單,店方俾左一張15% off VIP card而我埋單店方俾左一張要係個幾月之內食夠幾千蚊先有VIP的"優惠咭"最搞笑係我寫完Tips同總數,我係唔知點解我唔記得簽名(可能諗緊頭先許紹雄一家撩牙的情況),侍應又無提我,
七月頭的時候同朋友來過一次吃晚飯
我知道要等位,但估唔到要等甘耐
廿幾個number,店方話要等至少個半鐘
我同朋友唯有落去再飲啡咖,朝早先係ifc飲完-.-
坐左一個鐘,上去再行多半個鐘
到差唔多8:30先有得入去

餐廳環境還可以,坐接近窗口位
我點左一個
吉列豬扒+生蠔定食,蒸蛋
朋友叫左
吉列豬扒+蝦定食
2杯西瓜汁,特價$10杯

混左一輪醬,d野就梨
吉列豬扒唔錯,但乾左d,少左d肉汁,要加埋d混醬先好食
其實豬扒汁同A1 steak sauce d 味差唔多
蒸蛋非常普通,完全可以5叫
吉列蠔最好食,只要新鮮同d油好就好難炸得難食
吉列蝦點沙律醬都好食
丼吉應該要做得更好,炸豬扒的火喉要控制更好

人地埋單,店方俾左一張15% off VIP card

最搞笑係我寫完Tips同總數,我係唔知點解我唔記得簽名(可能諗緊頭先許紹雄一家撩牙的情況),侍應又無提我,又無check
結果出到去,俾幾個人截住...
吉列豬,生蠔,蝦.
吉列豬,生蠔,蝦.