1K
2018-08-26 106 浏览
我是一名深水埗街坊😊😊,搵食堂就必須的。上次已經食過“茶屋町”,今次再臨梗係要食埋其他餐啦~是真的,“茶屋町”深得街坊喜愛😉😉,雖然餐廳細細,但都好多街坊幫襯同愛戴。上次已看到餐牌選擇有好多,價錢很合理及甜品款式也多。今日又想食便當,甜品就等再下次啦~是日因為需要食個快lunch🍱,就叫了茄汁明太子太子意粉🍝, 配罐蜜瓜梳打🍈, so yummy 😋😋依然是用日式便當盤裝上食物,有3條蟹柳,3粒日式甜薯,1塊甜蛋,海帶及明太子茄汁意粉,及麵豉湯🍜,份量十足。明太子茄汁意粉🍝熱辣辣,香噴噴,味道十分好,我很喜歡啊~蟹柳都算ok, 其他配菜也不錯。這家是我覺得最好的街坊食堂,我會再來的。

這家是我覺得最好的街坊食堂,我會再來的。