2022-08-02 66 浏览
平時喺觀塘區翻工為咗收工唔洗同大家逼車,都會食埋嗰晚飯先走~周不時都會叫埋朋友shabushahu😋成業街呢間相馬日式火鍋喺我哋懶得諗嘅時候常去嘅舖頭~會經常重訪嘅原因喺呢到性價比唔錯,收工即刻去嘅話又未到peak hour,通常都唔洗等好耐已經可以入座👏🏿咁多次經驗嚟講,呢到嘅火鍋肉片,不論喺豬定牛都keep到穩定嘅高質素🫶🏿自己唔喺太好重油嘅肉,呢到肥瘦適中得嚟肉味喺濃嘅👍🏿呢到除咗肉之外仲有啲炸物/串燒/雞翼等都可以填紙仔嗌~都真喺幾多嘢揀咖🤟🏿不過對於成日食嘅我嚟講都係基本火鍋is the best🤣晏晝外賣居多,嚟到呢到梗喺夾多啲蔬菜類補翻啲纖維!呢到啲菜望落靚靚仔仔咁幾新鮮👍🏿