我極烈推介!日間飲咖啡☕️又多一間選擇!之前行去食拉面時有經過,當時見到夜晚繁忙時間咁靚裝修既餐廳竟然唔爆場,心心念一定搵日同朋友一齊去!今日同朋友無book位,直接walkin, 門外門內都好用心裝修!無論係想打卡定係休閒品嚐美食都絕對滿足到你地要求! 女店員安排我地坐比較入既位置較為侷促,我提出建議改坐餐廳中間位置,女店員表示十分歡迎👏 即時感覺寬敞好多,樓底高,裝潢精緻有品味,好彩我堅持要換位坐出面~ 經典BBQ燒豬肋骨配脆炸薯條🍟 $178 BBQ醬係經典美式口味!豬肋骨好大塊 !有4條骨,每骨都痴住勁多肉~以往食都係無乜肉,或者肉好痴牙!但呢舊真係烹煮得非常不錯,充滿肉質的豬肋骨超級Juicy!唔痴牙,十分好味~ 係時候薯條乾身左少許但仍然清哂碟,真係推薦大家叫呢款!龍蝦汁海鮮耳朵粉(大蝦🍤、大帶子、青口)$138 龍蝦汁濃味強烈!貓耳朵相對更硬身,軟身少少會更容易入口,海鮮沒有雪味,帶子真係好大粒,煎完配上龍蝦汁更顯香口,另外仲有2隻新鮮大蝦、1隻青口,微量青椒、紅椒,好好味最後都清碟!凍鮮奶咖啡☕️  跟餐 $38杯子好精緻!好靚,即時為佢打張卡先!店內有專業咖啡機,咖啡即叫
我極烈推介!日間飲咖啡☕️又多一間選擇!

心心念一定搵日同朋友一齊去!

無論係想打卡定係休閒品嚐美食都絕對滿足到你地要求!

女店員安排我地坐比較入既位置較為侷促,
我提出建議改坐餐廳中間位置,女店員表示十分歡迎👏
炭燒BBQ豬肋骨配脆炸薯條

經典BBQ燒豬肋骨配脆炸薯條🍟 $178

龍蝦汁海鮮耳朵粉(大蝦🍤、大帶子、青口)$138
龍蝦汁濃味強烈!貓耳朵相對更硬身,軟身少少會更容易入口,
海鮮沒有雪味,帶子真係好大粒,煎完配上龍蝦汁更顯香口,
龍蝦汁海鮮耳朵粉(大蝦、帶子、青口)

凍鮮奶咖啡☕️  跟餐 $38
杯子好精緻!好靚,即時為佢打張卡先!店內有專業咖啡機,
咖啡即叫即沖,打完卡以為夠靚,點知飲落好有驚喜!
咖啡豆味好香濃,未知配上咩奶沖上,好香濃,但唔會搶味,正!
凍鮮奶咖啡

熱鮮奶咖啡☕️ 跟餐 $38
熱咖啡沖出黎既豆香更濃,整間店內都充斥住濃濃豆香,好醒神!
熱飲拉花好靚,強烈推薦大家唔食主菜都可以得閒黎飲杯咖啡☕️好好坐,一啲都唔逼
2023-09-07
龍蝦汁海鮮耳朵粉(大蝦、帶子、青口)
炭燒BBQ豬肋骨配脆炸薯條
凍鮮奶咖啡