2019-10-23
懶理你話服務態度差、價錢又貴 、開舖時間囂張,依然咁多人嚟食 ,連蔡瀾先生都要提字,就知呢家鋪頭唔野少。其實真係唔係話超好食,只不過可能有啲嘢比出邊特別少少 ,例如普通嘅西多士會加紅豆、加阿華田、加沙嗲牛肉,奶茶加紅豆等等。另外佢係絕對唔會有套餐叫既,全部都係單點,逐樣加錢。所以如果人多黎叫嘢食條數真係有排加。平時上晝嚟食早餐,我接受唔到晨早流流食炒米粉同西多,終於等到今日機會lunch 先黎,可以叫男朋友好想叫嘅嘢喇。佢嘅獨門雪菜肉絲炒米粉$65,仲提醒你要等15至30分鐘,配料有出面無加既餐肉,又唔會好油,獨門嘅雪菜肉絲好味。西多士呢⋯以前既我係絶對唔會食呢啲咁邪惡嘅野,而家人大左反而間唔中都想食下,當然要有人share啦。我就唔會試佢果啲特別版本,所有嘢都係原味最好嘅。係唔知有冇辦法將西多條邊都整到好似中間咁軟淋淋。口痕痕仲要加多塊炸豬扒小食,$25 係呢度嘅特色豬扒,佢係用脆漿炸嗰款豬扒,其實都幾熱氣😅我就最鍾意食熱氣野🤪最尾埋單係$65加$23 (西多士)+2杯凍野$21x2再加豬扒$25我哋仲發現原來佢逢親假日係要自己走出去落單㗎,啲夥計係唔會走埋嚟同你落單!
雪菜肉絲炒米粉
西多