2020-09-04
呢間野係高質架喎!朋友約我食中午飯,都係第一次知道原來近朗豪坊有呢間野,環境真係超級適合打卡,非常之有feel。裝修感覺上好高級,而且座位因為疫情嘅關係大家都被隔得好開,所以坐得超級舒服,有梳化卡座兩個人坐,傾計就最啱啦。但係用餐時間有限時,好似大概90分鐘,所以如果你同朋友係好多嘢講,咁可能未必適合呢度啦。嘢食方面,符合預期,但唔能夠講超級好食,叫咗個意粉份量非常之多,夠大份,味道方面都OK啦,但稍嫌有啲杰身左啲,朋友嘅漢堡薯條感覺上比較吸引,特別係薯條有少少薯皮連住,成個感覺會比一般嘅隨身,如果有興趣我覺得可以試吓食漢堡薯條。嘢飲方面,我個人覺得非常之唔錯,叫咗個王牌嘅水果茶,另外朋友叫嘅係火龍果沙冰,都幾高質,夏日飲一杯真係心都涼埋,爽呀!環境相唔記得咗影,但係有門面到室內都好靚
環境相唔記得咗影,但係有門面到室內都好靚