2008-05-05 134 浏览
一直都好讚山景閣的下午茶自助餐, 不但平, 仲好多o野食, 食物質素一直都保持到水準。5月1日假期, 又同家人來食下午茶自助餐, 傾偈食o野一樂也!! 今次係最近加價後第一次來, 現在每位72元再加一服務費, 即是每人$79.2元, 依然好平, 我諗想找另一間酒店有咁平都幾難!今次的食物方面, 很喜歡芋頭春卷, 好香脆, 味道o岩o岩好! 雞翼都炸得唔會過火, 小籠飽也不錯啊! 我每次都會食這裡的即煮麵, 今次有兩種選擇, 包括: 甘菇牛肉卷拉麵和叉燒拉麵, 我兩款都試過, 兩款都咁好味! yummy~~~在這裡食過這麼多次的下午茶自助餐, 今次第一次有芝士蛋糕, 唔算太濃的芝士味, 但都算夠味, good呀!!!我實在好推介這裡的自助下午茶餐, 平、靚、正!

我實在好推介這裡的自助下午茶餐, 平、靚、正!
叉燒拉麵
甘菇牛肉卷鮮蝦拉麵
陽枝甘露
$79.2 (下午茶)
叉燒拉麵
甘菇牛肉卷鮮蝦拉麵