2023-03-27
😫平時要睇小朋友真係忙到連食飯都無時間,今日將啲野交低晒比奶奶,我同老公終於可以二人世界,當然要係出面食好野啦👅發現今日全日係半價,🥸可能因為咁所以特別多人,食飯時間都好多人排隊上去。呢度既位置都坐得好舒服,員工服務很好👍🏻現場見到出面有好多丸同埋不同款既菜,仲有好幾唔同既炸嘢,先拎左少少先炸暑仔同其他炸物先,留一留肚一陣再食牛!丸子類👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢度既肉丸選擇都好豐富,墨魚丸,魚旦,芝士丸都係我最鐘意,萵筍夠晒清甜!炸嘢+刺身類👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸暑角、章魚小丸子、炸到好香又脆,跟住就要食下刺身,三文魚好好食,八爪魚有口感又爽口,吞拿魚軟腍沒有腥味,赤蝦好新鮮!海鮮類👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻叫左好多海鮮,魷魚片夠煙韌,海蝦大隻又多肉,另外仲食埋帆立貝、蟶子、蜆、黃金螺,全部都好新鮮同好好食!壽喜燒湯底👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻平時係出面一係食辣,一係就清湯,見到呢款鍋都幾特別,食到尾聲,個湯鍋既味道仲依然濃郁,好有水準!生蠔及A4和牛👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻其實呢度既牛都好嫩滑,不過最鐘意食既都係A4和牛阿,始終係用上等既牛,個質感真係零舍唔同架,生蠔超新鮮,仲有海水味架,而且肥大肉漲,
其實呢度既牛都好嫩滑,不過最鐘意食既都係A4和牛阿,始終係用上等既牛,個質感真係零舍唔同架,生蠔超新鮮,仲有海水味架,而且肥大肉漲,完全滿足到我味蕾!