2019-01-15
本來係網上預約左11:30am ,因為早左做完野,所以早左半個鐘去到,原來walk in 都仲有位,可以直接入去,同個日本人侍應講幫我取消個booking 其實已經好多人食緊,坐低後侍應就比Menu 我,侍應得2個,又要送餐又要帶位好忙,等左一陣先叫到點餐,不過佢地都好有禮貌其實未黎之前已經一早諗住食朱古力香蕉pancake,所以唔使諗就叫左,另外加錢可以連餐飲,本來想叫皇家奶茶☕️,但佢話未有住,最後點左有機英式早餐茶。餐飲分飲品(A)+$18咖啡(凍/熱)。紅茶(凍/熱)。橙汁。薑汁汽水。可樂。特濃咖啡(一份$18/兩份$23)同飲品(B)$+28牛奶咖啡(凍/熱)。朱古力牛奶咖啡(凍/熱)雲呢拿牛奶咖啡(凍/熱)。焦糖牛奶咖啡(凍/熱)。皇家奶茶(凍/熱)。茶(有機英式早餐茶,伯爵茶,甜蜜香橙茶,有機非洲甘露茶,有機排毒美顏茶)點餐飲時會問餐前飲定餐後,我見要等20mins 先有得食,所以揀餐前飲,侍應同我講如果飲哂可以出去自己拎熱水壺fill,飲下茶再影下相,其實好快就送到黎放低左碟pancake 後已經聞到濃濃既蛋香味朱古力醬係自己落的,個人比較喜歡空氣感既pan
朱古力香蕉pancake
有機英式早餐茶
餐飲分飲品(A)+$18
同飲品(B)$+28
牛奶咖啡(凍/熱)。朱古力牛奶咖啡(凍/熱)
雲呢拿牛奶咖啡(凍/熱)。
焦糖牛奶咖啡(凍/熱)。皇家奶茶(凍/熱)。
點餐飲時會問餐前飲定餐後,我見要等20mins 先有得食,所以揀餐前飲,侍應同我講如果飲哂可以出去自己拎熱水壺fill,飲下茶再影下相,其實好快就送到黎放低左碟pancake 後已經聞到濃濃既蛋香味朱古力醬係自己落的,個人比較喜歡空氣感既pancake ,所以覺得好食一碟有3件,我只食到兩件就飽左