呢個食評遲左成個月先寫因為我完全唔記得左啦!嘻嘻!時間:8月初8點左右呢一日同女朋友健康地行屏山文物徑,當日仲比我地見到選唔到立法會議員既周梁淑怡同TVB既新聞記者,不過中午果餐路過荃灣嘉樂冰廳由於實在太多人搞到“過門而不入”,被逼去左去隔離間垃圾我就仲記憶猶新!所以夜晚呢餐點都要對得住自己個五臟廟先得!去到即刻排隊,同個印巴籍女侍應講幾多位,但門口就企滿人,都唔知點排隊(突然想起小弟一個澳門朋友見到好多人係度排隊等巴士就話我地香港人最中意排隊,我就話佢聽係香港人怕蝕底,寧願有隊排公平d,first come first serve, 不過有得偷步其實香港人一樣唔介意....), 我問個女侍應有無飛仔攞等叫位,又話無,算.......老實講餐廳真係好細,而且一張台起碼要食1個鐘,不過唔關客人事,係廚房出菜慢(因為好似得一個廚師,老細同廚師都係佢!)。等等下,等到9點鐘終於有位坐,腳都“bai”! 二話不說點餐,叫左(可能有d英文串法會有少少錯):1. Tandori Chicken - 燒得非常入味,炸炸聲鐵板上,但拎過來的時候女侍應唔小心跌左舊,不過就即刻叫廚房補返一舊,抵讚!2.
呢個食評遲左成個月先寫因為我完全唔記得左啦!嘻嘻!

時間:8月初8點左右

所以夜晚呢餐點都要對得住自己個五臟廟先得!

....), 我問個女侍應有無飛仔攞等叫位,又話無

等等下,等到9點鐘終於有位坐,腳都“bai”!
二話不說點餐,叫左(可能有d英文串法會有少少錯

1. Tandori Chicken - 燒得非常入味
,炸炸聲鐵板上,但拎過來的時候女侍應唔小心跌左舊
,不過就即刻叫廚房補返一舊,抵讚!

2. Samosa - 皮比我以前係英國食既薄,正!裏面足料!

3. 洋蔥parika - 炸得好香口,不過就熱氣左少少

4. 腰果汁羊肉咖喱 - 好香,味道有層次感,唔辣,食到一d都唔剩!

5. Garlic Naan - 小弟可以說是我吃過最好吃的Naan, 烤得實在出色

6. 本來叫了Mango Lassi, 不過唔記得上
,後來我地想飲啤酒叫左只好似係菲律賓定泰國既啤酒,買一送一優惠的
,不錯,都幾好入口,就係唔夠凍

總括來講比起我以前係英國食既印度野正好多好多
,難怪咁多人幫襯,雜誌亦報道此餐廳老闆以前係五星級酒店係大廚出身,而且價錢真係平,兩個人食左唔夠200蚊
,可惜對我來說地方遠左少少,而且油煙問題非常嚴重
,女侍應又好失魂,埋單又成日計錯數(幾張台都投訴!
)不過都一定會再幫襯!

P.S. 我好憎我自己第一次就奉獻左比佢啊
,其實對上那次係銅鑼灣食過既都唔差,但呢度實在太好味啦!