2020-05-30 282 浏览
兩個人去食 叫左個珍寶拼盤同埋軟殼蟹沙嗲粉絲大脆包 份量岩岩好食物質素幾高!珍寶拼盤B 裡面有:法式芝心蝦多: 蝦肉彈牙 外層粒粒芝麻好有口感 炸得好香口 芝士一咬就湧出黎 正!蒜香牛油雞翼:同樣地炸得香口 好香蒜同牛油味  一人分得一隻真係好唔夠 好吊癮蝦餅:夠彈牙 蝦有蝦味 都同樣地炸得剛剛好 檬紙券:上面有d柚子肉吊下味 好開胃好清新 非常岩熱辣辣既夏天食 軟殼蟹沙嗲粉絲大脆包:軟殼蟹份量好多 炸得非常鬆脆 麵包部份 同佢個名一樣 夠晒脆 少少辣 非常惹味 俾我地清晒 大滿足!價錢方面 唔算話係特別平 但呢個食物質素配呢個價錢 可以話係物超所值本身想叫埋佢個魷魚釀咖哩炒飯 見其他檯好多都有叫 但我地驚食唔晒 下次黎會試試 P.S. 聽聞佢黃到金

食物質素幾高!

珍寶拼盤B 裡面有: