2012-11-01 137 浏览
這間酒樓好耐之前係成日都嚟飲茶的,但有一段時間覺得食物質素差左,所以冇去好耐,最近媽媽說D食物好食左喎,於是我地又再嚟過,今天飲茶還飲乳鴨添呀! 乳鴨32蚊一隻,都好大隻同埋多肉呀,好香,D肉都滑的,唔會好肥,好味道!呢度的炒米粉好出色好多料,有火腿絲,韮菜,蛋絲,好好味,仲叫左雞絲粉卷,牛肉,雞扎,鴨腳扎,煎蘿蔔糕.其中鴨腳扎中的芋頭好粉,魚肚好爽口,GOOD,雞扎入面塊魚肚都好好味,好爽口,有雞肉,火腿,都好足料的. 2:15PM未夠鐘下午茶的時間會有特價的雲吞雞及蒸飯,我地叫左一個雲吞雞及一個咸魚肉餅飯,個飯都真的有一件咸魚及一大塊肉餅的,GOOD TASTE. 雲吞雞有生菜及雲雞一料還有雞件,只係8.8元好抵食.今天我們食左好多嘢,不過埋單都係200頭,因唔係飲下午茶,所以貴D但都幾抵食.

2012-10-27