2024-05-28 86 浏览
期待已久嘅啤啤Bear 韓國包車琴晚終於去到啦🥳🥳🥳除咗環境好正之外連啲嘢食都非常正🤘🏻💁🏻‍♀️朋友推介我嚟呢度必食嘅🍅蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵🍜呢個蕃茄辣湯底真係不得了🤩好濃郁嘅蕃茄味之後又帶點辣個湯底又飲到好多海鮮嘅鮮味😍中華麵我都係第一次食咋煙煙韌韌好鬼正✌🏻啲湯汁仲啩晒落啲麵度🍜🧀芝士控嘅我當然唔少得叫佢哋嘅皇牌🌟 芝士鐵板泡菜炒五花肉🐽泡菜炒豬肉呢兩個配搭簡直係完美再加埋芝士可以話係無敵😎🙌🏻同埋見佢哋有推介$98無限refill燒五花腩, 呢個價錢自己買都唔得啦😁最後我哋都叫埋韓式🍗炸雞揀咗個甜辣味, 甜甜辣辣再加埋炸雞嘅酥脆, 所以今晚晚飯我哋個個都食得好開心😜🤩🌟呢度環境夠晒大地點又方便, 真係好適合同朋友一齊嚟玩玩食食❤️✌🏻😬
期待已久嘅啤啤Bear 韓國包車琴晚終於去到啦🥳🥳🥳

除咗環境好正之外連啲嘢食都非常正🤘🏻