話說早幾日係fb碌碌下見到介紹呢間以八哥狗狗做主題既餐廳 吃貨小妹一睇到佢個afternoon tea就即時心心眼要求小胖男友同我黎食未入去已經有幾隻八哥公仔歡迎我地餐廳裝修又靚又企理周圍都放滿好多可愛既八哥裝飾撞岩去到果陣係lunch同下午茶交界 可以一次過點晒lunch set既all day breakfast同期待已久既high tea set一次過滿足晒所有願望先黎既All day breakfast 光是賣相已經好吸引中間墊底既多士小麥味香濃 口感煙韌, 配上煎到脆卜卜既煙肉同兩隻溫泉蛋 好味抹茶控既小妹膽粗粗點左杯平日好易中伏抹茶latte 結果出乎意料咁好飲 茶味甘香對於怕甜既小妹 呢杯抹茶latte糖水另上 可以自己掌握甜度真係非常抵讚嘩 戲肉黎喇個high tea set真係好靚!!放fb同ig呃like一流雖然小妹唔算好鐘意食甜野 但都被呢d精緻既甜品所俘虜第一層咸點既牛肉他他多士 煙三文魚三文治 牛油果水餅 每樣都好有水準個英式鬆餅更係好有驚喜中間同頂層都係唔同既甜點 抹茶曲奇茶味香濃 鳥結糖芭菲燒得香香的 馬卡龍亦唔算太甜 整體黎講質素都不錯食到一半 更發現朱
要求小胖男友同我黎食

未入去已經有幾隻八哥公仔歡迎我地

餐廳裝修又靚又企理
周圍都放滿好多可愛既八哥裝飾

一次過滿足晒所有願望

嘩 戲肉黎喇

雖然小妹唔算好鐘意食甜野 但都被呢d精緻既甜品所俘虜

個英式鬆餅更係好有驚喜

食到一半 更發現朱古力蛋糕旁暗藏一隻可愛既八哥小狗 玩味十足

吃美味的 拍好看的 好好享受美好既下午時光
下午茶