2008-11-17 16 浏览
我一向都係麵包的超級fans, 所以burger順理成張成為我的愛好之一la~~雖然知道坊間有好多好有"料到"的burger店, 但係成日都覺得食咁貴burger有少少唔抵, 最重要係真係食唔到唔大舊肉ar, juicy都係咁話啫.Burger King開咗咁耐先第一次有機會試. 點了個蘑菇芝士漢堡, 爭扎咗好耐都係唔好要雙層la, 要減肥. 蘑菇芝士漢堡: 芝麻漢堡包沒有什麼烘過的感覺, 沒有暖粒粒同外脆內軟, 口感比較粗一點, 還是Mos最好!!!! 那片漢堡扒有烤過的BBQ味, 而且有牛肉味, 口感比較結實, 絶對比M記優勝, 半溶的芝士好似卡夫出品, 蘑菇好香, 唔係罐頭貨, 如果份量多d就好la, 食得5, 6片咋, 可能我唔好彩la. 洋蔥圏: 外層超脆, 係吉列的脆口, 但一d洋蔥味都冇, 更唔洗期望見到原條洋蔥, 似食炸麵粉多d.但跟餐可以免費轉nestea, 少有, 正!!!其實north point店都幾多人排隊, 唔好"汁"ar, 唔要M記dominate ar!!!!

但跟餐可以免費轉nestea, 少有, 正!!!

唔好食的洋蔥圈