唔知係咪因為早排"出事", 所以價錢平左, 只係$118. 但發現連野食的質素都差埋....我同朋友遲到幾個字, 都竟然有大把位.令我同朋友最深刻印象的係果兩個企係"角落頭"燒野食的兩位仁兄. 之前本係兩個外藉的員工的, 比較熱情... 而今次則好明顯係香港員工, hea 都"無倫", 由於顧客少, 少人去拎野食, 二人竟然大部分時間在"閉目養神"+半休眼狀態, 問佢野好多連答你都唔想咁.燒烤物方面, 選擇少左, 冇左我最想食的燒牛仔骨(薄身果款), 而整體退步左... 雞翼唔夠入味.今次沒了平時朋友最中意食的"蛋糕仔", 很失望, 都係mousse多, 種類少左... 不過講句公道話, 佢d蛋糕真係唔錯, 連我唔太中意食蛋糕的人都覺得好食! 推介係一個芝士白汁焗鮮菌, 及一個薯仔(半蓉狀態啦, 唔知點叫)

我同朋友遲到幾個字, 都竟然有大把位.