餐廳:成都小巷米線雞煲地點:北角和富道菜式:川菜餐牌:烤魚任食自助吧1.5小時$138,烤魚轉鱸魚每位加$10,可以加少少錢加時間。另外有午市套餐(送例湯同冷熱飲品),小菜同小食。酸菜湯烤鱸魚烤鱸魚大大個爐上枱,條魚好大條,已經炸過,塊皮好脆,連骨都食得,肉就嫩滑,正!我地揀咗酸菜唔辣嘅湯底,個湯有好多酸菜,大白菜,芽菜,仲有金菇,面頭加上大量芫荽同蔥花。味道酸酸地,健康好味唔會太濃,又唔會太油。而魚皮面頭有一層孜然粉,所以食落超香。任食自助吧有生菜,娃娃菜,油墨菜,南瓜,番茄,芋頭,豆腐,冬菇,金菇,豆卜,年糕,貢丸,牛丸,牛柏葉,腸仔,魚蛋,炸魚蛋,竹輪,鮮雞肉,豬紅,燒賣,公仔麵,烏冬等等。我地主要加蔬菜類,質素都好新鮮。飲品櫃有啤酒汽水茶等,選擇都唔少。服務員態度友善,烤鱸魚質素的確唔錯,今餐食得好開心又飽足。
餐廳:成都小巷米線雞煲
地點:北角和富道
菜式:川菜

任食自助吧

飲品櫃有啤酒汽水茶等,選擇都唔少。
飲品櫃

服務員態度友善,烤鱸魚質素的確唔錯,今餐食得好開心又飽足。
2023-04-25