2008-08-05 21 浏览
因為得閒就會食下~~所以介紹一下佢地d food~~但因為無影相...so只可以講菜名啦~呢間野夜晚都多人等位架~service都唔錯~~有時係忙d~不過有d幫手執枱個d嬸嬸新請番黎架...就態度麻麻地啦~~~試過佢地既好食食物有:泰式炒米粉----------好好食~~加埋d泰式調咪料有另一番風味~冬陰功---------一向少飲既我只係會飲呢間既冬陰功炒雜茶---------好好味飛天通菜-------------好好味豬頸肉-------------唔錯curry 雞/豬/牛------------------都好好食~建議可配搭白飯撈汁~~正mango糯米飯-----------------好食甜品,因為係糯米飯,所以都會好飽~如果食到咁上下full就唔好叫啦~哈哈綠豆布甸----------------都幾特別蠔餅-------------都係平時少食既我都會食~哈哈反而佢d咩咩炒飯個d就一般,牛串.蒜容包.小食個d就麻麻啦~所以通常去到都係叫上面個d~price都ok~~6個人叫滿晒都係$2~3xx*****另外,佢d tea set都幾抵架~*****同埋佢好似逢星期三都
因為得閒就會食下~~

所以介紹一下佢地d food~~
但因為無影相...so只可以講菜名啦~
呢間野夜晚都多人等位架~
service都唔錯~~有時係忙d~
不過有d幫手執枱個d嬸嬸新請番黎架...
就態度麻麻地啦~~~
試過佢地既好食食物有:

冬陰功---------一向少飲既我只係會飲呢間既冬陰功

炒雜茶---------好好味
飛天通菜-------------好好味
豬頸肉-------------唔錯
綠豆布甸----------------都幾特別
蠔餅-------------都係平時少食既我都會食~哈哈
所以通常去到都係叫上面個d~
price都ok~~6個人叫滿晒都係$2~3xx
*****另外,佢d tea set都幾抵架~
*****同埋佢好似逢星期三都做8折呀,好鬼抵食~不過就多左好多人等位,同埋唔比booking

至於見到之前有comment話食完趕人走,我又未試過呢個情況~~^^