2022-03-30
成塊面咁大既雞髀你食過未?終於試到人氣神級雞髀皇,好誇張大到拼埋塊面一樣咁大(仲要我係面大果啲)朋友本身話病好就要食,當然對我咁好嘅朋友我梗係要陪佢食啦❤️話明神級雞髀皇,唔係唔食呀嘛?所以叫咗炸雞髀同埋瑞士汁雞髀🍗🍗🍗🍗為咗試埋個芝士撈丁,叫咗一個套餐。神級雞髀皇套餐,仲包左蛋同埋珍珠米/意粉/炸薯角/撈丁。但可以揀全熟蛋,炒蛋或者太陽蛋。我真係覺得幾十蚊嘢佢可以咁多選擇真係好出色👍👍仲可以加錢要埋汁,佢個汁都係好多選擇架☺️☺️因為咁我就要太陽蛋,撈丁再加$4要車打芝士醬。我唔記得轉車打芝士,好在店員好好咁幫我加返👍👍本身我對雞髀就唔太感興趣,甚少食炸髀,佢除咗個大細吸引咗我之外,估唔到嘅係佢好Juice,啖啖肉,我表示唔食雞髀嘅我幾鍾意食🙈🙈而撈丁芝士份量好多,但食落去唔會話好膩之餘仲有好香芝士味,加分👍👍瑞士汁雞髀皇我揀咗下午茶$45佢仲送咗薯條🍟,瑞士汁嘅雞髀又係大到好似豬手咁,仲要好多汁。佢相對於炸髀黎講就顯得冇咁出色,可能因為食慣咗,但佢味道同平時瑞士汁都一樣嘅,唔鍾意食炸嘢嘅可以選擇呢個。神級豬扒包$50,未去到嘅時候朋友已經講定覺得我會想叫呢個,話因為我好鍾意食包🙈🙈個豬扒
為咗試埋個芝士撈丁,叫咗一個套餐。
仲可以加錢要埋汁,佢個汁都係好多選擇架☺️☺️
瑞士汁雞髀皇我揀咗下午茶$45
個豬扒包真係成大塊豬扒,所以個包都唔會細,入面除咗有豬扒仲要有芝士蕃茄滑蛋同埋千島醬,我仲揀咗多醬(真係好多醬)🤭
估佢唔到個包有幾出色,唔會韌仲脆既,咬落去幾樣野加埋一齊食唔乾唔韌之如,味好夾😋
炸豬肉燒賣$15 (6粒)
愛吃燒賣嘅我,仲要係平時少見嘅豬肉燒賣,叫我如何不叫!
好香口,豬肉味都好香,唔錯👍
和順記大魚蛋$15(2粒)
佢幾似長洲大魚蛋,好彈牙
是咁的,叫得雞髀點可以冇紅豆冰?佢除咗紅豆冰,仲有幾款特色嘅紅豆冰,我哋揀咗奶茶紅豆冰同埋鴛鴦紅豆冰,估唔到佢哋同紅豆又幾夾喎,套餐都係加$10,唔算貴
重點黎啦,餐廳竟然咁多Anson Lo既OOHA無糖汽水廣告,連個雪櫃都係,唔鍾意飲汽水嘅我真係諗唔到咩原因唔叫🥰🥰
套餐都係加8蚊,必飲白桃味😏
爭啲唔記得要表揚一下,就係其實我覺得啲店員都幾好,遇着我呢啲麻煩友仲好貼心咁問使唔使拎開塊板俾我影相,仲提醒一影完就要整返㗎🙈