2013-09-09 428 浏览
明明係想輕食, 但同學提議去第尾又心郁郁, 結果又係飽到癲... 嚟得第尾, 一定會食鐵板燒, 因為$49冇加一既呢個價錢實在係太吸引! 紅湯嚟得呢度就唔好同佢講咩羅宋定雜菜啦, 地度啲, 紅定白, 快! 好好味, 夠酸夠濃, 又多料~ 傳統"紅湯"既味道~~鐡板黑椒牛柳你心目中既舊式扒房係咩味佢就係咩味~ 粗粗既薯條, 係細佬都唔鍾意食既個隻雜菜, 加醃得好勁既牛柳. 好好味咩? 又唔係. 不過偶爾會掛住呢個味, 得閒食吓都幾開心呀~ *落完單你就好準備定紙巾"防彈汁", 呢度上菜好快架! 今次掛住傾偈, 不設防, 彈到呢... =.= 熱啡我鍾意架! 夠濃夠奶!呢度唔好服務唔夠乾淨就梗架啦, 你夠膽叫聲佢 "哥哥", 態度會好好多架~ 哈哈哈!!!
紅湯

好好味, 夠酸夠濃, 又多料~ 傳統"紅湯"既味道~~
鐡板黑椒牛柳
你心目中既舊式扒房係咩味佢就係咩味~
熱啡
我鍾意架! 夠濃夠奶!

2013-09-07