2022-07-18
旺角新開西餐廳,外面紫色勁搶眼,睇落好似好高檔好貴,睇清楚其實係平民懷舊鐵板餐🤩Wow….勁岩我,除咗抵食之外,最吸引到我入去就係有熱溶芝士,邪惡到爆🤤🤤 仲有我兒時回憶👉🏻唂咕😎,出賣年齡添🤣🥩熱溶芝士紐西蘭牛柳 $188大大塊牛柳,肉香誘人,牛柳腍滑,🧀熱溶芝士淋在熱辣辣鐵板上,滋滋咋咋,食慾大增🤤,下層墊著西蘭花、波浪紋薯條、粟米等🍴吃扒什扒 $174 除咗有最基本既豬、牛、雞之外,仲有牛仔腸、煙肉、太陽蛋🍳 十分豐富,最重點當然+$18 熱溶芝士啦,芝士愛好者既你必定要試試哦🧀🧀🧀每款扒/意粉都可單點但+$25巳可升級有餐包、餐湯(中湯/西湯)、咖啡或茶,我當然要自我升級啦😎唂咕絕對係懷舊餐廳先有,已經買少見少,你當佢係無糖黑朱古力,鍾意朱古力又怕太甜,又唔怕小小苦的話唂咕好岩你飲👍🏻
🥩熱溶芝士紐西蘭牛柳 $188
🍴吃扒什扒 $174