餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

2020-11-10 164 浏览
聽個名就知道有幾特別,之前成日見到有人嚟呢間餐廳打卡,今日終於的起心肝同另一半過嚟試吓,雖然而家火鍋店係主打放題,但係性價比一啲都唔抵,而且環境真係值回票價,完全就係50/60年代嘅香港大排檔度咁樣餐廳主打放題,有3個價錢可供選擇,咁樣都係花膠火鍋,亦有唔同類型嘅湯底我情迷花生醬,見到佢特濃即刻心心眼😍特濃花生沙嗲花膠火鍋🥜真係非常之濃郁,而且沙嗲味偏甜,會令人食極吾停口😻花膠重好足料又大塊Tim$298餐會包埋雪花和牛、牛頸椎、肥牛、黑毛豬肉片,再加一堆任食火鍋料。雪花和牛同埋牛頸脊性價比很高,肉味好香濃,而且油花分布平均。值得一提就係鵝腸,好香鵝味,而且油香味好足😽汽水亦是任飲項目之一,總括嚟講呢間餐廳性價比唔錯。

我情迷花生醬,見到佢特濃即刻心心眼😍
特濃花生沙嗲花膠火鍋🥜

$298餐會包埋雪花和牛、
牛頸椎、
肥牛、黑毛豬肉片,再加一堆任食火鍋料。

值得一提就係鵝腸,好香鵝味,而且油香味好足😽
汽水亦是任飲項目之一,總括嚟講呢間餐廳性價比唔錯。
2020-11-09