2023-11-05 20 浏览
本身book咗同男朋友睇戲,睇完喺附近食野~random咁search到呢間火鍋店好古色古香,好似幾有feel咁,就去咗試下~講到打邊爐一定要先揀個湯底,因為想試兩款唔同嘅味,就叫咗一邊麻辣鴨血粒粒蜆鍋,另一邊重芫荽皮蛋滑豆腐濃湯鍋,咁樣有d餸可以辣有d可以唔辣!個鍋上黎果下真係驚艷到😂 個龍頭係噴緊氣,一定要影底先!睇相都見到個湯底好足料!特別係芫荽,係勁多!我男朋友食得好開心😂😂韭菜豬肉餃 / 鮮蝦雲吞 / 手打鮮牛丸 / 手打鮮蝦 - 見到呢個形狀就知係新鮮手打,個人覺得個韭菜豬肉餃好出色,陣韭菜味好濃!識食一定要食唔同部位嘅牛~頂級安格斯 / 手切本地牛 / 霜降牛粒 / 牛舌 / 牛白肉仲有一個亮點就係樽裝汽水!宜家已經好少見!

個鍋上黎果下真係驚艷到😂 個龍頭係噴緊氣,一定要影底先!

仲有一個亮點就係樽裝汽水!宜家已經好少見!