2018-06-29 2960 浏览
餐廳裝修好有特色,充滿住60年代嘅氣氛,牆上貼晒所有以前嘅舊街景相同海報。雖然鋪頭細細, 但唔會好侷促 因為座位分布得幾好, 感覺都幾舒適。去嗰日係星期四嚟嘅但係都勁多人, 所以呢間店都好受歡迎。服務員態度好好,上菜快 價錢合理,都幾適合同啲朋友一齊嚟聚餐。小食方面,我哋叫咗炸豆腐拼鹽酥雞。淡淡既豆香味。鹽酥雞都炸得幾好 ,等到凍左之後再食都一樣咁脆口。我地仲叫咗個魚酥皮蛋豆腐,呢個好適合夏天食因為喺涼拌小食黎。佢上面落左好多日式嘅木糠魚,再加上啲肉鬆、皮蛋同醬油真係好鬼正!😋😋主食我地叫左鐵路雞排肉肉操飯,個肉操做得唔錯! 份量都幾大,如果係細食啲嘅女仔其實一碗可以分到兩個人、低食!💰 另外再叫咗一個滿漢大塊牛肉湯麵 同一個撈麵。  裏面有牛筋、牛腩,同一啲肉丸。個麵處理得好好,保持到爽口,唔會話㝝晒。而牛筋同牛腩"蚊"到好㝝 ,同好入味,加分。❤❤ 如果湯麵同撈麵要揀嘅話,撈麵會比較好啲。 因為撈麵啲汁可以掛到喺啲麵度,同夏天熱辣辣,撈麵會比較容易入口啲。☀嘢飲跟餐會平D,所以我哋叫咗杯台式奶茶  。茶味唔會話好濃郁,但佢嘅奶味比較香濃幼滑。另外叫咗杯蜂蜜綠茶,蜂蜜味 甜甜地,凍凍

嘢飲跟餐會平D,所以我哋叫咗杯台式奶茶  。茶味唔會話好濃郁,但佢嘅奶味比較香濃幼滑。另外叫咗杯蜂蜜綠茶,蜂蜜味 甜甜地,凍凍地再配上小食簡直係正斗。直頭好似有解膩嘅作用咁。☕

三個人叫到成枱都係餸同飲品,食都食唔晒。都係食咗差唔多300頭,平均都係$100一個人左右。食物質素都唔錯會再encore❤😻

影住D俾大家睇下先~!