2021-11-24 37 浏览
素食而家真係愈黎愈HIT , 愈黎愈多人注重養身及健康~今次同大家介紹間純素coffee shop ,而且環境勁靚 打卡一流純素三文魚吞拿魚牛油果沙律碗 $125見到真係流哂口水極吸引!呢個有哂我最愛既三文魚吞拿魚同牛油果啊啊啊~而且最重要係健康無負擔~ 大量新鮮蔬菜真係無論外觀 味道都係滿分ahhhhh植物豬柳芝士手工竹炭比高包 $125竹炭比高包可以自選口味 今次我就揀左好少食既植物豬柳WOOOW~ 植物豬柳估唔到都可以做到勁JUICY ~真係好驚喜而且呢個包真係爆哂涵勁足料! 女士一啖絕對咬唔曬架 哈哈~APPLE PIE $54因為一首歌而最近大熱既APPLE PIE 又點可以唔試下~新鮮即焗既蘋果批就最好食啦!蘋果批鬆脆又帶有蘋果的酸甜味~食完都唔怕膩啦~LEMON CAKE $58純素檸檬蛋糕味道清新~口感較為扎實 而且最重要係唔會太甜! 超喜歡的!Black Sesame Latte $44一向係芝麻愛好者既我當然要試下呢款啦~問過職員話呢款係店舖都好受歡迎Black Sesame Latte飲一啖真係可以感受到芝麻的濃郁!正正適合冬天懶洋洋的時候~Cappuccion
素食而家真係愈黎愈HIT , 愈黎愈多人注重養身及健康~

純素三文魚吞拿魚牛油果沙律碗 $125
見到真係流哂口水極吸引!
呢個有哂我最愛既三文魚吞拿魚同牛油果啊啊啊~
而且最重要係健康無負擔~ 大量新鮮蔬菜
真係無論外觀 味道都係滿分ahhhhh

植物豬柳芝士手工竹炭比高包 $125
竹炭比高包可以自選口味 今次我就揀左好少食既植物豬柳
而且呢個包真係爆哂涵勁足料! 女士一啖絕對咬唔曬架 哈哈~

APPLE PIE $54
因為一首歌而最近大熱既APPLE PIE 又點可以唔試下~
新鮮即焗既蘋果批就最好食啦!
蘋果批鬆脆又帶有蘋果的酸甜味~
食完都唔怕膩啦~

LEMON CAKE $58
純素檸檬蛋糕味道清新~
口感較為扎實 而且最重要係唔會太甜!
超喜歡的!

Black Sesame Latte $44
一向係芝麻愛好者既我當然要試下呢款啦~
問過職員話呢款係店舖都好受歡迎
正正適合冬天懶洋洋的時候~

Cappuccion $48
朋友仔每日必需要有杯醒神咖啡!
朋友仔話好好飲~ 絕對值得一試