💖懶得煮飯買外賣就一定食波仔!儲存得耐可以囤貨,微波爐焗爐叮下就得,而去價錢又抵。近排又有幾款新產品,即刻入手!1⃣️花生醬西多士🥜💖西多士又出左新口味,微波爐加熱就食得!外皮脆口、邪惡得黎好香口,咬落係味道濃郁口感絲滑嘅花生醬,淋上配埋個糖漿,同出面餐廳嘅西多士有得揮!2⃣️水晶蝦餃🦐💖一盒6粒,皮薄又滑,內餡嘅蝦大大粒又飽滿,咬落Q彈,輕鬆係屋企實現飲茶食點心自由🤤~3⃣️南乳花生炆豬手🐷💖份量幾多,每件都炆得肉質彈牙香軟、容易脫骨。調味香口,送飯一流,仲有大量花生,豐富口感。4⃣️咖哩牛腩飯🍛💖波仔嘅飯、麵餐係懶人至愛,今次食嘅咖哩牛腩飯,牛腩軟但唔爛,仲有薯仔🥔、胡蘿蔔🥕,咖哩醬汁口感濃稠唔稀,混合粒粒分明嘅飯粒食唔錯。5⃣️瑤柱冬瓜盅湯🥣💖好足料🫨!配料有冬瓜、胡蘿蔔、豬肉、瑤柱等,份量豐富適合2人分享。味道清爽開胃,適合夏天嘅一款湯品。💖好多波仔分店位置都好方便,我就去左紅磡站出面個間。

1⃣️花生醬西多士🥜

2⃣️水晶蝦餃🦐

3⃣️南乳花生炆豬手🐷

4⃣️咖哩牛腩飯🍛

5⃣️瑤柱冬瓜盅湯🥣

💖好多波仔分店位置都好方便,我就去左紅磡站出面個間。